Servicii

Telefon:

00 40 (753) 704 462

Telefon:

00 40 (731) 203 412


C LARVAZATOAREA AURICA, CEA MAI PUTERNICA VRAJITOARE DIN ROMÂNIA SI DE PESTE HOTARE REVINE IN AJUTORUL DUMNEAVOASTRA ATAT PENTRU FACERE CÂT SI PENTRU DESFACERE. ARE CELE MAI BUNE LEACURI, PLANTE SI TALISMANE ADUSE DE LA MORMÂNTUL SFÂNT PENTRU A DESFACE ORICE VRAJA FĂCUTĂ CU MAGIE NEAGRĂ.

ARE CELE MAI PUTERNICE RITUALURI DE MAGIE ALBĂ, VA POATE EXPLICA DESTINUL SI PRIN TELEFON CU AJUTORUL NUMELUI DE BOTEZ, ZODIA SI VÂRSTA , ÎNCĂ DE LA PRIMA ȘEDINȚA. ESTE CELEBRA IN TARA SI PESTE HOTARE DATORITĂ CAZURILOR REZOLVATE ALE VEDETELOR. DOAMNA AURICA ESTE LA DISPOZIȚIA TUTUROR OAMENILOR CARE SUFERĂ DE DEPRESIE, IMPOTENTA , DURERI DE MÂINI, PICIOARE SI CAP, ADUCE SPORUL IN CASE SI AFACERI, IMPREUNEAZA CUPLURI DESPARTITE, ALUNGA BLESTEME, FARMECE SI DEZBINARILE DIN FAMILII. SUNATI CU TOATĂ ÎNCREDEREA PENTRU O CONVINGERE SI O REZOLVARE GARANTATA .

Dragoste

Farmecele de dragoste realizate de Aurica sunt facute doar atunci cand iti doresti o relatie si nu intalnesti persoana potrivita sau atunci cand legatura actuala nu decurge asa cum iti doresti.

Ea realizeaza farmece de dragoste care au o putere aparte si aduc energia pozitiva atat in viata ta.


Tarot

Stiti exact ce inseamna notiunea de “tarot” si cum se foloseste?

Tarotul este un set de carti, 78 la numar, folosit pentru a cauta sau a gasi rapsunsuri ori solutii pentru a avea acces la intuitia din subcontientul nostru. Prin tarot tamaduitoarea Aurica va poate descifra anumite taine si probleme care va framanta. Cartile din arcana majora semnifica mai mult decat lucruri de zi cu zi. In aceste carti, sunt marele lectii, marele schimbari si adevarata dezvoltare a psihicului omului. O parte din cei care ghicesc in tarot, folosesc numai arcanele majore. Insa, pentru o divinatie mai precisa, este recomandabil sa folositi si arcanele minore.


Chiromantie

Termenul de chiromatie vine din limba greaca, fiind compus din doua cuvinte kheir (χεῖρ, ός), care insemana “mana” si manteia (μαντεία, ας), ceea ce insemana divinatie. Sensul cuvantului este, deci, foarte clar si se refera la prezicerea viitorului prin studierea palmei cuiva. Aceasta practica de divinatie este foarte larg raspandita, fiind gasita, intr-o forma sau alta, la mai toate culturile existente pe Pamant. Interpretarile diverselor linii din palma, dar si cele legate de aspectul general al palmei, al degetelor, sunt la fel de diverse, adesea chiar conflictuale. Nu se poate vorbi despre o stiinta, deoarece nu exista o baza empirica pentru a sustine chiromantia. Putem considera chiromantia o pseudostiinta, dat fiind faptul ca nu ideile sustinute nu pot fi demonstrate pe baze stiintifice. Dar oare chiar nu exista nici o baza stiintifica pentru chiromantie, mai ales ca stim ca este o practica folosita de mii de ani? Intr-adevar, in ultima perioada, au fost incercate unele demersuri care se incadreaza in tiparele cercetarii stiintifice.

Leacuri

Magia a jucat un rol important în religiile primitive, dar nu este exclusă cu totul în timpurile moderne. Magicianul Aleister Crowley spunea că orice intenţie este un act de magie, întrucât atunci când dorim ceva foarte tare, punem în mişcare spaţiile vibraţionale din jurul nostru. Cuvântul magie desemnează o serie de acţiuni destinate să folosească puterile naturale, mentale şi psihice ale unei persoane, pentru îndeplinirea unui scop anume. Magia albă este o modalitate de a manipula energiile ce ne înconjoară, în scopul de a rezolva diverse probleme. Unii oameni au această putere paranormală de a transforma dorinţele în realitate, alţii însă nu o au. Magia este o practică spirituală care acţionează în plan subtil, nevăzut, căci foloseşte puterea minţii şi a sufletului pentru a obţine lucrurile dorite. I se spune magie albă, deoarece îşi propune să aducă oamenilor o stare mai bună împlinirea dorinţelor pozitive şi îndepărtarea energiilor negative. Iar magia albă mentală utilizează în principal mintea şi sufletul celui care o practică, mai exact parapsihologul.

Call Now Button
Open chat